Over Ons

Wie zijn wij

Ons verhaal

AK Communication Consultancy, een creatief en strategisch communicatiebureau.
Wij geloven in een open samenwerking met onze klanten. U denkt mee in het creatieve traject. Volgt het creatieproces op de voet. Zo wordt de kennis van u en alle betrokken partijen omtrent markt, doelgroepen en concurrentie optimaal benut. Wij staan open voor uw ideeën en werken samen met u aan de beste en meest effectieve oplossing.

Hoe werken wij

Eerst planning, dan creatie

Wat uw vraag, probleem of doelstelling ook is, we proberen eerst tot de kern te komen, voordat we ook maar iets creatiefs uitwerken. Met andere woorden: eerst planning, dan creatie. Wilt u bijvoorbeeld een nieuw logo, een nieuwe corporate identity of wilt u uw product of merk (opnieuw) in de markt zetten? Dan komen wij eerst met een gedegen plan van aanpak of een adviesdocument alvorens wij met de creatieve uitwerking aan de slag gaan. Kortom: eerst planning, dan creatie. Oftewel: eerst denken, dan doen.

AK Communication Consultancy werkt dus niet voor maar mét haar klanten
Bij de eerste presentatie komt AK Communication Consultancy met enkele strategische richtingen. Want in de praktijk blijkt dat er altijd meerdere oplossingen zijn voor een communicatieprobleem. Aan de hand van ruwe schetsen bepalen wij samen de de definitieve richting. Pas dan beginnen wij aan de uitwerking, zodat ook de uren in deze fase effectief worden besteed.