Diensten

Communicatieplanning en advies

Wij spelen in op uw vraag en werken in goed overleg aan heldere communicatiestrategie├źn & advies en bieden ondersteuning bij de uitvoering.

Event management & planning

Symposia, debatten, informatiebijeenkomsten of feestelijke evenementen voor het grote publiek. AK Communication Consultancy bedenkt, organiseert en begeleidt.

Websites & nieuwsbrieven

AK Communication Consultancy maakt voor u een mooie, goed functionerende website waar u uw boodschap kwijt kunt en waar de bezoeker met plezier komt, vindt wat hij zoekt en zo nodig kan achterlaten wat hij wil.

Public relations

Pro-actief en resultaatgericht helpen wij u met de corporate en marketing PR voor mensen, merken en organisaties. Profileer bewust en positioneer uw organisatie effectief in het werkveld.

Coaching & Training

AK Communication Consultancy traint, coacht en adviseert. Voor een Communicatie en/of Coaching training kunt u ons terecht.

Interim management

U bent op zoek naar deskundig personeel? Wij bieden u de mogelijkheid om via ons netwerk snel en effectief interim professionals in te zetten.

Vormgeving

U wilt een logo of complete huisstijl, een boek, brochure, tijdschrift of informatiepaneel, een website, e-mailnieuwsbrief, of de aankleding van een evenement voor groter publiek. AK Communication Consultancy weet welke rol vormgeving speelt bij het overbrengen van informatie. Samen met u bespreken wij de boodschap en de wijze van overdracht richting de doelgroep.

Marketing communicatie

Creatief en veelzijdig adviseren en ondersteunen wij bij marketing- en communicatievraagstukken. Die varieert van het opzetten van een campagne, een strategisch antwoord op een imagoprobleem tot het maken van een nieuwe huisstijl, een jaarverslag, de organisatie van een spraakmakend evenement of de inzet van social media.