Het Communicatieloket

Ons team staat voor u klaar om professionele communicatie ondersteuning & advies te bieden.
En voor uw organisatie adhoc werkzaamheden te verrichten.

Geen tijd om persberichten te schrijven en te versturen? Of uw website up-to-date te houden? Laat dit aan ons over. Vraag een intake aan via het communicatieloket en bieden een pakket op maat aan.
Bij het communicatieloket kunt u terecht voor:
(Hieronder alle punten van de flyer)
Is het mogelijk een google afspraken form erbij te plaatsen dat men zelf een intake gesprek kan inplannen? (Blok maandag en dinsdag alsof ze volgeboekt zijn. Dan laat je woensdag open van 9-16u rn donderdag van 10-16u, ervoor en erna blokken, vrijdag open 9-10u, de rest vd tijd blokken)

Hoe werken wij

Eerst planning, dan creatie

Wat uw vraag, probleem of doelstelling ook is, we proberen eerst tot de kern te komen, voordat we ook maar iets creatiefs uitwerken. Met andere woorden: eerst planning, dan creatie. Wilt u bijvoorbeeld een nieuw logo, een nieuwe corporate identity of wilt u uw product of merk (opnieuw) in de markt zetten? Dan komen wij eerst met een gedegen plan van aanpak of een adviesdocument alvorens wij met de creatieve uitwerking aan de slag gaan. Kortom: eerst planning, dan creatie. Oftewel: eerst denken, dan doen.

AK Communication Consultancy werkt dus niet voor maar mét haar klanten
Bij de eerste presentatie komt AK Communication Consultancy met enkele strategische richtingen. Want in de praktijk blijkt dat er altijd meerdere oplossingen zijn voor een communicatieprobleem. Aan de hand van ruwe schetsen bepalen wij samen de de definitieve richting. Pas dan beginnen wij aan de uitwerking, zodat ook de uren in deze fase effectief worden besteed.